Nieuwe luchtsnelheid MK3 onthuld als ‘s werelds eerste elektrische vliegende raceauto

Dit is de luchtsnelheid MK3; ‘S Werelds eerste elektrische vliegende raceauto. Eenmaal beschouwd als het werk van sciencefiction, maakt het bedrijf nu de productie op om de eerste races in de tweede helft van dit jaar te lanceren.
Het zusterbedrijf van Airspeeder, Alauda Aeronautics, bouwt momenteel 10 voorbeelden die eerst in op afstand worden getest – hoewel het al een reeks bestuurde evenementen in 2022 plant als het concept werkt.

Vliegende auto’s: stedelijke luchthaven wint de overheid backing

De luchtsnelheid is gebouwd rond een koolstofvezelkuip en heeft een rotorblad op elk van zijn hoeken, waarvan het bedrijf zegt dat het veel groter draait vermogen geeft dan een traditionele helikopter of een vliegtuig met vaste vleugels. Door een bijzonder snelle bocht zal het 5G genereren en die van een Formule 1 -racer overschrijden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Elk voertuig produceert 429 pk, meer dan een Audi SQ7. Luchtsnelheid zegt ook dat, vanwege zijn behendige 130 kg kerb-weight, de octo-copter een grotere stuwkracht-te gewicht verhouding heeft dan een F-15E-staking Eagle (3,5 voor de vliegende auto, vergeleken met 1,2 voor de straaljager). De ultralichte constructie betekent ook dat 0-62 mph in slechts 2,8 seconden wordt behandeld.
8

Het bedrijf heeft de ervaring van enkele grote namen voor de ontwikkeling van de EV opgeroepen, waaronder McLaren, Tom Walkinshaw Racing en Brabham voor het motorsportaspect. Brett Hill leidt de ruimtevaartkant van het project, dankzij zijn ervaring als Flight Dynamics Specialist in het Boeing 747-8-programma.
De races zullen ook op vrijwel dezelfde manier spelen als een Formule 1 -evenement, dat alleen in de lucht plaatsvindt in plaats van op de grond. Elke octo-copter zal ook gewone pitstops moeten nemen voor batterijwisselingen, waarvan de luchtsnelheid zegt dat het tot slechts 14 seconden is getrimd dankzij het nieuwe batterijmechanisme voor snel-release.
Felix Pierron, hoofd van design voor AirSpeed ​​en Alauda, ​​zei: “Mijn eerste principe is dat onze speeders eerst racen. Bij het ideating van een ontwerpbenadering verkende ik de klassieke vormen van raceauto’s uit de jaren 1950 en 1960.
“Dit was een tijd waarin de vereiste voor schoonheid gelijk was aan technologische en aerodynamische noodzaak. Als ontwerper is er geen betere plek om te beginnen. Ik ben opgewonden om iets te zien dat begon als een visioen op papier dat in de lucht is gebracht. ‘

Klik hier voor meer informatie over vliegende auto’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *